Jogi nyilatkozat

Ennek az oldalnak a tulajdonosa, készítője és fenntartója a magyar törvények szerint magyarországi székhellyel bejegyzett KEMÉNYFÉM Kft. Az oldal célja, hogy információt szolgáltasson a KEMÉNYFÉM Kft-ről, termékeiről és szolgáltatásairól.


AZ OLDAL TARTALMA
Az oldalra való belépéskor, böngészéskor vagy az oldalon található anyag használatakor - beleértve az onnan letöltött szoftvereket - a vírusmentesség érdekében szükséges lépések megtétele ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a felhasználó feladata.

Törekvésünk, hogy az oldalon található információ teljeskörű, naprakész és pontos legyen, ám a megjelent anyaggal kapcsolatban garanciát nem vállalunk. Ezért minden esetben vegye fel a kapcsolatot a KEMÉNYFÉM Kft-vel, hogy a szükséges információt és segítséget megkaphassa.

Az oldalon található anyag a KEMÉNYFÉM Kft vagy más vállalatok (partnereink, ügyfeleink) tulajdona. Azok bármilyen formában történő másolása, reprodukálása kizárólag saját használatra engedélyezett, üzleti célokra tilos. Az anyag reprodukálása vagy használata az általános web-böngészésen túl nem engedélyezett.

Az oldal valamely részének saját, nem üzleti célú használata esetén mindenkor szükséges forrásként a KEMÉNYFÉM Kft megjelölése és az oldalra (http://www.kemenyfem.hu) való hivatkozás, valamint a copyright "© 1991 KEMÉNYFÉM Kft" feltüntetése.

Az oldalakon található szövegek, fotók, filmek, rajzok, táblázatok, hangok és adatok a szerzői jog védelme alatt állnak, vagy a KEMÉNYFÉM Kft tulajdonát képezik, vagy a KEMÉNYFÉM Kft a tulajdonos engedélyével használja azokat.

A védjegyek és egyéb speciális jelölések, beleértve a logókat, szlogeneket a KEMÉNYFÉM Kft által bejegyzett védjegyek ill. márkjegyek.

A szellemi termékekre vonatkozó jogokat a KEMÉNYFÉM Kft senkire át nem ruházza, az illegális használat vagy a jogok más jellegű sérelme esetén bűntető-eljárást indít.


AZ OLDALON MEGADOTT ADATOK
A KEMÉNYFÉM Kft az oldal látogatóiról nem-személyes jellegű adatokat gyűjt annak érdekében, hogy az oldal tartalmát a látogatók igényeihez - azok minél jobb kiszolgálása érdekében - minél jobban hozzá tudja igazítani.

Személyes adatok csak a látogató önkéntes adatszolgáltatása révén kerülnek a KEMÉNYFÉM Kft birtokába. Ilyen adat pl. a név, lakcím, telefonszám, faxszám, e-mail cím, melyeket a KEMÉNYFÉM Kft kizárólag az előre jelzett célra használ fel, illetve azt a látogató kérésének megfelelően teszi.

Mind a személyes, mind a nem-személyes jellegű adatokat a KEMÉNYFÉM Kft bizalmasan kezeli, harmadik félnek ki- illetve el nem adja.

Az oldalon keresztül a KEMÉNYFÉM Kft által kapott anyagok nem tekintendők bizalmasnak, és magántulajdonnak. A KEMÉNYFÉM Kft fenntartja a jogot ezek korlátok nélküli reprodukálására, beleértve a termékekre és gyártástechnológiára vonatkozó javaslatokat, ötleteket.


MÁS OLDALAKRA MUTATÓ LINKEK
Ha az oldalon található linkeket használja, kilép az oldalról. A linkelt oldal esetenként a KEMÉNYFÉM Kft-től függetlenül, önállóan működik, nem áll a KEMÉNYFÉM Kft felügyelete alatt.

Az oldalon található linkek esetén a linkelt oldalak tartalmáért a KEMÉNYFÉM Kft felelősséget nem vállal. A KEMÉNYFÉM Kft nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, mely a linkelt oldalakra való belépésből, az ott való böngészésből ill. az ott található anyagok használatából ered. Felelősséget a KEMÉNYFÉM Kft abban az esetben sem vállal, ha az esetlegesen okozott kár számára előre nyilvánvaló volt, ám a linket saját oldaláról ennek ellenére sem távolította el.


ERRE AZ OLDALRA MUTATÓ LINKEK
A más oldalakról erre az oldalra mutató linkek kizárólag a KEMÉNYFÉM Kft engedélyével helyezhetők el. Amennyiben ehhez a KEMÉNYFÉM Kft nem járul hozzá, erre az oldalra mutató linkek elhelyezése más oldalakon nem lehetséges.


EGYÉB JOGI MEGJEGYZÉSEK AZ OLDALLAL KAPCSOLATBAN
Az oldal egyes részei olyan különleges szerzői jog védelme alatt állnak, melyre az általános szerzői jog nem terjed ki. A különleges szerzői jog az általános szerzői jogokat nem korlátozza, módosítja.