SCS hűtőegységek automatizált rendszerekhez

Macrocool - Hűtőegység automatizált rendszerekhez

MACROCOOL szabadalmaztatott elven (MICROPARK-hoz és MACROPARK-hoz hasonlóan) működő gyüjtőtorony. Könyveket tárol és továbbküld a méreteikhez arányos mennyiségben. A kapacitást és a hűtési időket a táblázatban láthatja.

Előnyök és kiemelkedő tulajdonságok
A megszokott 25 vagy 50 méteres szárítószalagok általában 50 illetőleg 100 könyv befogadásúak. A legkedvezőtlenebb feltöltés mellett a MACROCOOL ugyanannyi könyvet fogad be, mint egy 50 méteres szárítószalag. 35 mm-nél vékonyabb könyvek esetén 3 darab 50 méteres szalagnak felel meg.
Miután a szárítószalagokban a könyvek mozgó alkatrészekkel továbbítódnak, a MACROCOOL-ban szilárd tálcán maradnak, ezért kevesebb nyom marad rajtuk.
A MACROCOOL extrém kis helyigénye a szárítószalagokkal szemben helytakarékos megoldás. Egy gépsor fontos részeit sokkal közelebb lehet egymáshoz telepíteni azért, hogy a gépkezelő könnyebben és gyorsabban elérhesse őket. Ez főleg a vágógép kirakójának a kötőgép berakójához való közelítésének a lehetőségét jelenti, valamint, hogy a gépkezelők segíthetik és helyetesíthetik egymást.

Karakterisztika
A MACROCOOL egy max. 1.200 mm hosszú könyvsort fogad, amely a gerinchossztól függően 2 és 10 közötti könyvet tartalmaz soronként. A tartók 5-35 mm illetőleg 35-70 mm könyv vastagsághoz állíhatóak. A méret 35 illetőleg 70 használható tálcát eredményez.

Technikai adatok
Feldolgozható könyvgerinc hossz min. / max. 120 / 600 mm
Könyv szélessége min. / max. 75 / 320 mm
Könyv vastagság min. / max. 5 / 70 mm
Elektromos teljesítmény 4 kW
Tömeg megközelítőleg 2800 kg