SCS hűtőegységek automatizált rendszerekhez

Macropark

MACROPARK előnyei és kiemelkedő tulajdonságai

Ez az egység hasonló a MICROPARK-hoz, de sokkal nagyobb a gyüjtőkapacitása: 700 könyvet képes felvenni. Ez a kötőgép állásidejét drasztikusan csökkentheti, mert a nagyobb gyüjtőkapacitás sokkal több időt enged bármilyen probléma helyrehozatalára, ami a vágógépben vagy a beakasztó egységben történhetett. Ezenkívül hozzájárul a kötögép sebességének sokkal könnyebb optimalizálásához. Mindig elég üres helynek kell lennie a kötőgépből kijövő termékek számára egy kimenő oldali leállás esetén.

Hozzátéve a fent említett előnyökhöz, a MACROPARK 50 - 60%-os beállítási idő megtakarítást eredményez az egész gépsoron.
Köszönhetően a gyüjtőkapacitásának, a kötőgép méretállítása elvégezhető minden munka végén, mialatt a vágógép vagy a beakasztó sor a MACROPARK tartalmával működtethető.
Egy új munka elkezdésekor fordított folyamat követhető a gyüjtőtorony kötőgép által történő fetöltésével, amely elkezdheti a termelést, mialatt a vágógép beállítása megtörténik.

MICRO-MACROPARK karakterisztikái

A MICROPARK egy könyvet fogad tálcánként, míg a MACROPARK minden tálcája egy max. 1.200 mm hosszú könyvsort fogad, amely a gerinchossztól függően 2 és 10 közötti könyvet tartalmaz soronként.
A tartók 5-35 mm illetőleg 35-70 mm könyv vastagsághoz állíhatóak. A méret 35 illetőleg 70 használható tálcát eredményez.