SCS hűtőegységek automatizált rendszerekhez

Micropark

MICROPARK előnyei és kiemelkedő tulajdonságai

A feldolgozási folyamat leállása egy ragasztókötő- vagy kombinált ragasztókötő/keménytáblás gépsor esetén a kötőgép megállásához vezet: De mielőtt megállhatna, be kell fejeznie az ütemet, meg kell csinálnia a pofákban található összes könyvet; más szavakkal üresnek kell lennie.
Ilyenek esetekben a könyvek a vészkirakóba kerülnek.
Ilyen kimenetek általában elterelő szalagokat tartalmaznak, melyről szükség esetén valakinek ideiglenesen egy lerakóasztalra kell raknia a könyveket.
A vágógép újraindulása után ugyanannak a személynek vissza kell rakni a könyveket a szalagra, hogy a vágógépbe kerülhessenek.
Ezt az egész folyamatot automatikusan elvégzi a MICROPARK: mérettől és a vastagságtól függően 35 vagy 70 könyvet fogad be; csak akkor állítja meg a kötőgépet, amikor megteltek a tálcák.
Így a gyüjtőtorony nemcsak a kötőgép folyamatos működését biztosítja, hanem hatással van az összteljesítményére is. Mialatt a vágógép megállásai minimálisak, a kötőgép folyamatosan termelhet.

MICRO-MACROPARK karakterisztikája

A MICROPARK egy könyvet fogad tálcánként, míg a MACROPARK minden tálcája egy max. 1.200 mm hosszú könyvsort fogad, amely a gerinchossztól függően 2 és 10 közötti könyvet tartalmaz soronként.
A tartók 5-35 mm illetőleg 35-70 mm könyv vastagsághoz állíhatóak. A méret 35 illetőleg 70 használható tálcát eredményez.