Schneider Senator - Perifériák

Roboload

 

Tökéletes racionalizálás a rázóasztalok emberi erő nélküli teljesen automatikus berakásán keresztül

 

A rázóasztal tökéletes berakása levegőztetett ívekkel a legmunkaigényesebb és fizikailag megterhelőbb folyamat a papír felolgozásában. Óriási potenciál van az ésszerűsítésben, automatikus berakó rendszerek használatával.

A különböző grammsúlyú és minőségű papírok megfogásának és levegőztetésének különálló folyamatait nagyon nehéz automatikusan és megbízhatóan megvalósítani hagyományos rendszerekkel.

Ezért a Schneider Senator erre az alkalmazásra robot technológiát használ, amely nagyon jól bizonyított az ipar különböző szektoraiban. Ez a technológia lehetőséget ad sok óriási eredményre: legmagasabb flexibiltás, megbízhatóság, megismétlés precizitása, közel karbantartás mentesség és utánozhatatlan pontoság ismétléskor. B3-as formátum és 80 grammos papír esetén szükséges ez az alkalmazás.

Az átrakási folyamat elején a robot automatikusan érzékeli a rakat pozícióját, magasságát és formátumát egy beépített lézeres mérő rendszerrel. A speciálisan tervezett megfogó rendszer elválasztja a rakatot egy saroknál, megfogja a rizsmát átlósan és felveszi a raklapról. Ezután a rizsmát meglevegőzteti és a rázóasztalhoz viszi. A rázóasztalra rakás pontos pozícióba történik.

A Roboload 80 grammos, B3 formátumú papír berakásakor 45000 ív / óra teljesítményre képes. Optimális beállításnál egy egyénileg programozott Schneider Senator vágórendszer ezt az ívmennyiséget (vágási programtól függően) az ívlerakásig teljsen feldolgozza.

Flexibilis: A Roboload tulajdonságai

  • Nyomott és üres ívek automatikus kirakása és levegőztetése
  • Automatikus ívméret és raklap pozíció mérés
  • Előre beállított rizsma magasság eltávolítása a raklapról
  • Rázóasztal kezelőmentes berakása változatos papírral/kartonnal
  • Hibamentes, pontos ismétlés és majdnem karbantartás mentes robot technika
  • Flexibilis felhasználás, szükség esetén kézi berakás lehetősége
  • Csak BUSCH rázóasztallal együtt elérhető
  • Ideális kombináció a teljesen automatikus berakás a vágógép hátsó asztalára a Schneider Senator BTS ívtovábbító rendszer segítségével
  • Kis helyigény
  • Magas biztonság a védelmi rendszerek és a fénysorompók segítségével

Roboload, rázóasztal, BTS ívtovábbító rendszer, vágógép, ívlerakó

 

Működési mód

 

 A beállított rizsma magasság berakása a raklapról

 Rázóasztalhoz szállítás

 Rizsma rázóasztalra helyezése

 Rizsma továbbítása a vágógép hátsó asztalára a BTS ívtovábbító rendszerrel