Schneider Senator - Perifériák

TrimmMaster

 

Automatikus hulladék eltávolításhoz

 

A TrimmMaster rendszer egy opciós extra a Senator S-Line 115H, 137H és 155H modellekhez minden papírmérethez.

Az automatikus hulladék eltávolítás a BUSCH spénszállító szalag rendszerekkel összekapcsolva a termelékenység növelésére ad lehetőséget, különösen a kis méretű többes produkcióknál.

A hulladék leesik a kukába szállításhoz. Nincs zavaró kuka a gépkezelő munkaterületén.

 

Funkció

 

A rendszer fő eleme a rozsdamentes acélból készült első kihúzható asztal. Amikor aktiválva van, ezen asztal és a vágás vonala közötti teljes szélességű nyiláson a hulladék egy fém csúzdára esik, majd egy konténerbe vagy szállítószalagon eltávozik. Behúzható, átlátszó plexi lemez automatikusan lejön a rozsdamentes acél asztal elé, megédve ezzel az első asztalt a leeső hulladékól.

Az új PCC vezérlés TFT érintő képernyővel lehetővé teszi a teljesen automatikus vágási program müködését hulladék eltávolítással együtt. A TrimmMaster ciklusa optimalizálható beállítható paraméterekkel, mint a nyílás nyitási ideje, kapcsolható lefúvó levegő illetve a kikapcsolható behúzható, átlátszó plexi lemez a nyílás és az előasztal között.

A TrimmMaster kiegészítő része a behúzható előasztal.
A ciklus lehetővé teszi az előasztal 5 mm-nél nagyobb behúzását, amely lehetővé teszi egy vágott alátét behelyezését közvetlenül a kés elé - szívó levegős rögzítéssel. A hátsóilleszték így közvetlenül az alátétre tolhatja a vágótt anyagot.
Egy rizsma - például kis méretű címkék - alátétre tolva ergonómikusan és hatékonyan szállítható a vágási ciklus után visszahúzott előasztallal és kikapcsolt szívó levegővel.

Az opcionális BUSCH szállítószalag rendszer közvetlenül a vágógéphez van csatlakoztatva és nem igényel külön elektromos csatlakozást. A szalag rendszer két elemből áll: egy horizontálisan futó, előasztal alá telepített szalagból és két méretben elérhető felfelé futó szalagból. A szeméttároló kuka a szalag vége alá helyezhető. A felfelé futó szalag három irányba helyezhető: jobbra kanyarodva a vágógép jobb vagy bal oldalán vagy egyenesen a vágógéptől, mint a horizontálisan futó szalag kiegészítése.

A PCC vezérlés lehetővé teszi a szalag közvetlen vezérlését, választható automatikus mód állítható lekapcsolási idővel minden vágási ütem után.

A behúzhetó előasztal funkciót is a PCC vezérlés kezeli.

HF 00/25-190 + SF 145/50 ASE szalag rendszer egy S-Line 115H vágógépen

 

Technikai adatok

115H

137H

155H

       
Nyilás szélessége, mm 115 115 115
Szükséges spén szélesség max., mm 20 - 60, rizsma magasságtól függően
Ciklus idő, másodperc 4-8
Sűrített levegő igény, nl/ckilus 2-8